VDA Vloeren
VDA vloercoatings op basis van Epoxy of PU kunstharsen worden in een laagdikte van 0,5 tot 1 mm aangebracht. VDA vloercoatings zijn zeer geschikt voor ruimtes waar naast intensief loopverkeer, heftrucks en pallets worden gebruikt.
De bestendigheid tegen water, oliën, diverse soorten vetten, zuren en chemicaliën is uitstekend.

Onderstaand een overzicht van veelgebruikte coatings. Daarnaast kan in overleg met de klant voor specifieke projecten een unieke coating ontwikkeld worden.

ANTI-SLIP COATING| Deze coating wordt met name toegepast in nate ruimtes zoals een badkamer of bijkeuken.
ANTI-STATISCHE COATING| Deze coating wordt met name toegepast in garages.
TOPCOATING| Deze coating wordt aangebracht over een gietvloer ter bescherming van de gietvloer. De coating kan aangebracht worden in diverse glansgraden van mat tot halfglans.
BETON-VERZEGELING| Deze coating 'verzegeld' als het ware de betonnen ondergrond zodat deze geen vuil meer opneemt, niet meer stoft en slijt.
ROLCOATING| Dit vloersysteem is bedoeld voor zwaar te belasten vloeren en wordt in een laagdikte van 0,5 tot 1 mm aangebracht. Rolcoating is verkrijgbaar in elke gewenste kleur en is geschikt om na het aanbrengen van een primer, rechtstreeks aan te brengen op de betonnen ondergrond in 1-laags of 2-laags systeem.
FLAKECOATING| Dit vloersysteem is een goed alternatief voor tapijt, linoleum of vinyl. De gekleurde chips worden, afhankelijk van de ondergrond en belasting, ingestrooid of geblazen in een VDA Gietvloer. De hoeveelheid en kleurcombinatie is volledig af te stemmen op de wensen. Na droging wordt het geheel verzegeld met een slijtvaste, niet vergelende tweecomponenten coating. Deze coating is oplosmiddelarm en leverbaar van hoogglans tot mat; de eventuele benodigde chemische resistentie is instelbaar. Deze coating is geschikt om na het aanbrengen in te strooien met flakes. Hierbij zijn diverse kleuren coating en flakes mogelijk waardoor steeds een verschillende uitraling gecreeërd wordt.